Assemblea de Joves l’Esbarzer

L’Assemblea de Joves l’Esbarzer és l’espai de trobada, reflexió i acció del jovent de Palautordera i del Baix Montseny per treballar per uns Països Catalans lliures i per un model de societat democràtic, just i sostenible.

Lluitem per una vila i una nació:

  1. Lliures. Entenent l’autodeterminació com a dret irrenunciable de qualsevol poble i reivindicant la territorialitat dels Països Catalans, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.
  2. Culturalment actives. Potenciant la cultura popular i la llengua.
  3. Socialistes, internacionalistes i solidaris. Treballant per la construcció d’un nou model socioeconòmic, rebutjant la globalització liberal i l’actual model econòmic capitalista.
  4. Democràticament participatives. Entenent el poder popular com l’expressió màxima de la democràcia, i treballant per la superació de la democràcia representativa.
  5. Ecològicament sostenibles. Treballant especialment per la defensa del territori del Baix Montseny i apostant decididament per un model socioeconòmic sostenible i respectuós amb el medi ambient, oposant-nos a l’especulació del sòl.
  6. Antipatriarcals i feministes. Defensant una societat igualitària i sense discriminacions de gènere ni opció sexual.
  7. Antifeixistes i antiracistes. Denunciant el racisme i el feixisme com a formes de discriminació i opressió amb la voluntat de combatre aquests dos fenòmens perquè desapareguin, potenciant els processos d’integració social de les persones nouvingudes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s