Comunicat en referència a les calúmnies escampades per l’organització JERC

Davant les calúmnies escampades per les joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya referents a una suposada agressió a dos membres d’aquesta organització, l’Assemblea de Joves l’Esbarzer volem fer unes puntualitzacions.

Les afirmacions segons les quals l’Assemblea de Joves l’Esbarzer hauria participat en una agressió a membres de la JERC no tenen cap tipus de fonament. En conseqüència, ens desmarquem de l’autoria dels fets i denunciem l’agressió en cas que hagi tingut lloc.

En l’actual context, l’Assemblea de Joves l’Esbarzer ens comprometem amb els mitjans de lluita no violents i per tant en cap moment hem participat en activitats que comprometin la integritat física de les persones.

Així mateix, volem denunciar l’oportunisme de l’organització JERC, que s’afegeix a la criminalització del jovent organitzat de Palautordera, amb nombrosos actes d’agitació al poble que pretenen adjudicar-nos i amb aquesta denúncia calumniosa.

Finalment, critiquem l’ús interessat que fa la JERC dels noms de les organitzacions de l’Esquerra Independentista, estenent el seu afany de criminalització a bona part del jovent independentista i socialista dels Països Catalans.

Palautordera (Baix Montseny), a 13 d’abril de 2012.

Quant a ajesbarzer

Independència i socialisme
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s